Preuzimamo direktno iz vaše kuhinje

Otkup šporeta

Vaše je samo da nas pozovete

Otkup
Šporeta

Decenijama unazad, bela tehnika kao što je šporet, više je nego neophodan svakom domaćinstvu.

A sve češće se koristi i u menzama i kantinama kompanija i drugih poslovnih formi prilikom pripreme ukusnih napitaka i obroka za zaposlene.

Zahvaljujući neverovatno brzom napretku tehnologije, kao i otkrićima sve savremenijih uređaja, u koje se neosporno ubrajaju i šporeti, ali i frižider i zamrzivač, veš mašina, televizor i mali kućni aparati, dostupne su inovativne mogućnosti dobijanja funkcionalne električne tehnike po sjajnim cenama za domaćinstvo ili poslovni prostor.

Sa druge strane, otkup šporeta koji više nisu u funkciji, dotrajali su u pogledu veka upotrebe, ili su izgubili vrednost, sjajan je način da se rešite nepotrebnih stvari u često ograničenoj kvadraturi.

Dodatno, nabavka novih šporeta ne zahteva visok novčani izdatak. Mogućnost otplate na rate i pronalaska modela po sniženim cenama. Čini da nikada nije bilo lakše opremiti enterijer najboljom belom tehnikom direktno iz prodajnih salona.

Zbog toga, odaberite nas kao profesionalnog partnera koji će otkupiti stari šporet. Bez bilo kakvog Vašeg angažovanja ili rada i uz odličnu nadoknadu.

Višestruko opravdano ulaganje uz

Otkup i odnošenje starog šporeta

Otkup-sporeta-i-bele-tehnike-za-reciklazu

Bela Tehnika Rec je pouzdani partner

koji će brzo i lako izvršiti realizaciju otkupa šporeta, druge bele tehnike i malih kućnih aparata, uz samo jedan Vaš telefonski poziv.

Kada su u pitanju vrste i generacije šporeta, radi se o investiciji koja nema visoku cenu. Upravo zato je višestruko značajno kupiti novi model, u odnosu na popravku delova na dotrajaloj varijanti.

Naime, majstori su često prezauzeti da bi u kratkom roku rešili problem kvara. Sama popravka je skupa, a rezervni delovi često nedostupni za nabavku. Posebno ukoliko se govori o starijim generacijama šporeta.

Prava odluka je kupovina novog šporeta

ako znamo da tehnička otkrića kontinuirano daju veliki broj unapređenja, funkcija i sve više benefita u vidu automatskih podešavanja.

Novi šporeti imaju ravne ploče umesto ringli, koje mogu biti različog oblika i dimenzija.

Novi šporeti imaju pregršt podešavanja toplotnih nivoa, automatskog isključivanja, upotrebe tajmera i niza drugih naprednih dostignuća.

sve što vam je potrebno

jeste da nas pozovete a mi ćemo se postarati da Vaš stari šporet, nakon otkupa, u ekološki zasnovanom sistemu reciklaže dobije novu ulogu za ponovnu upotrebu.

“Recikliranje je jednostavan čin sa kompleksnim benefitima.”

Bela Tehnika Rec

odluka koja štedi vreme, novac i prostor

Otkup starih šporeta

Kada se analizira odluka zamene starog šporeta za novi, uvek je sjajno razmotriti ideju reciklaže.

Naime, Bela Tehnika Rec vrši efikasan otkup šporeta, ali i starih frižidera, zamrzivača, televizora i malih kućnih aparata.

Vršimo otkup svih kućnih aparata koji su namenjeni ekološkom sistemu recikliranja. U skladu sa najvišim princima zaštite životne sredine, bezbednosti i održivosti.

Obezbedite sebi profesionalnog i iskusnog partnera. Na osnovu jednog Vašeg telefonskog poziva u najkraćem roku dolazimo na željenu adresu. Vršimo otkup šporeta ali i iznošenje iz enterijera, bez buke, mehaničkih oštećenja, ili bilo kakvog Vašeg angažovanja i truda.

To je sjajan način da se uštedi vreme, koje bi inače bilo potrebo za iznošenje šporeta, skladištenje u podrum i na druga mesta na kojima bi zauzeo često neophodan prostor.

U kombinaciji sa dobijanjem nadoknade za otkup šporeta, bele tehnike i uređaja, novi modeli mogu se kupiti uz odloženo plaćanje kod distributera ili proizvođača, kao i niz benefita – popusta, specijalnih pogodnosti, iznenađenja i slično.

Pozovite i Vi Bela Tehnika Rec tim da efikasno realizujemo otkup šporeta. Naročito ako je generacijski zastareo, dotrajao, nefunkcionalan, u kvaru ili vrlo rizičan za upotrebu sa stanovišta električnih instalacija.

Nakon kontaktiranja, pružamo dolazak na potrebno mesto, iznošenje dotrajale bele tehnike i malih kućnih aparata, uz sjajne otkupne cene. Oslobodite se stresa, umora i nelagodnosti koje biste imali u slučaju neprekidnog premeštanja stvari koje ne koristite u enterijeru ili rizika upotrebe.

Pružite poverenje pouzdanom i iskusnom timu, i bićete višestruko zadovoljni nizom usluga za otkup šporeta, druge tehnike i uređaja.

Prepustite odlaganje starih šporeta nama

Pored toga što ćemo Vas osloboditi starih i neispravnih kućnih aparata zaradite kroz otkup bele tehnike